Visie

Kwaliteit

We streven ernaar kwaliteitsvolle zeilen te produceren die vlot te onderhouden en te monteren zijn. Doordat we al onze producten op maat maken in onze eigen fabriek, kunnen we de kwaliteit ervan ten alle tijde garanderen. Bovendien maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen! 

Service

Een goede service voor, tijdens en na de verkoop vinden we erg belangrijk. Dat begint met een duidelijke en transparante offerte. Verder houden we op de hoogte over de status van uw bestelling. Eens het product gefabriceerd is en het de fabriek verlaat, komt ons vakkundig monteursteam het met zorg en toewijding plaatsen. Heb je nadien nog problemen of vragen? Wij staan voor u klaar! 

Ervaring

We combineren meer dan 27 jaar ervaring met innovatief en creatief denken. Dit maakt dat we schermen op maat leveren die de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.

 

  • Projecten

    Op voorhand twijfelden we of het de investering waard zou zijn, achteraf gezien was het een van onze beste investeringen. De vogels blijven gewoon weg, omdat ze weten dat ze niet meer binnen geraken. Bovendien is de geurhinder sterk verminderd, een voordeel dat we er onverwachts bovenop krijgen!
  • Projecten

    Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien beschermen we zo ook ons afval tegen felle regeninslag, wat ons verwerkingsproces ten goede komt!
  • Projecten

    Zowel voor de gezondheid van onze werknemers als voor onze gestockeerde producten is het stofgordijn een grote meerwaarde!

Interesse of een vraag over onze producten?