Wat doen we?

Technical textiles solutions with a twist

Vervaeke produceert en monteert constructies met technisch textiel op maat.

We combineren meer dan 28jaar ervaring met innovatief en creatief denken. Dit maakt dat we de kennis in huis hebben om zeer uiteenlopende en complexe ontwerpen op maat te produceren en monteren.

Geschiedenis

Bij het oprichten in 1990 richtte Vervaeke zich aanvankelijk enkel op de landbouwmarkt. De core business: stalgebouwen voorzien van regelbare of vaste windzeilen op maat, waardoor de dieren op een natuurlijke wijze verse luchttoevoer krijgen. Ook vandaag blijft dit een belangrijk aandeel binnen ons klantenbestand. 

Doorheen de jaren vonden steeds meer industriƫle bedrijven hun weg naar Vervaeke, op zoek naar een oplossing op maat voor hun project: van het afsluiten van fabrieksgebouwen tot het plaatsen van windschermen aan skischansen. Inmiddels was de uitbreiding naar de industriƫle markt voor Vervaeke een logische stap.

In 2018 fusioneerde Vervaeke met T&B, een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelbekleding, membraanstructuren, architecturale toepassingen en tenten. T&B werd omgedoopt tot Vervaeke Artextile en vestigde zich samen met Vervaeke Agri en Vervaeke Industrial in Ruiselede.

Interesse of een vraag over onze producten?