Hoe gaan we te werk?

Heeft u interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Voeg plannen en foto's toe indien mogelijk, dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen. Hoe gaan we vervolgens te werk? 

1. Afspraak en opmeting

We komen ter plekke de situatie observeren en bekijken wat de mogelijkheden zijn. We gaan op zoek naar de best mogelijke oplossing. We meten intussen alles nauwkeurig op, zodat we u een offerte op maat kunnen bezorgen.

2. Offerte

Op basis van de verkregen info (afmetingen, bouwplannen, etc) bezorgen we u een totaalofferte waar alle producten en diensten in opgenomen zijn. 

3. Productie

Wij gaan van start met de productie van alle gevraagde producten. We maken de zeilen volledig op maat in onze eigen fabriek. Vervolgens bezorgen we u een tijdsinschatting voor de uitvoering van de werken.

5. Levering en/of plaatsing

U kan de besteling zelf ophalen, of ze laten leveren op locatie. Op vraag komt ons monteursteam het met zorg en toewijding plaatsen. 

6. Naservice

Achteraf nog problemen of vragen? Wij staan voor u klaar! Alle onderhouds- en herstellingswerken worden uitgevoerd door het vakkundig monteursteam van Vervaeke Montage*, onze exclusieve partner.

 

*Vervaeke Montage: DB Montage BVBA.

Interesse of een vraag over onze producten?