Hoe gaan we te werk?

Heeft u interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Voeg plannen en foto's toe indien mogelijk, dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen. Hoe gaan we vervolgens te werk? 

1. Afspraak en opmeting

We komen ter plekke de situatie observeren en bekijken wat de mogelijkheden zijn. We gaan op zoek naar de best mogelijke oplossing. We meten intussen alles nauwkeurig op, zodat we u een offerte op maat kunnen bezorgen.

2. Offerte

Op basis van de verkregen info (afmetingen, bouwplannen, etc) bezorgen we u een totaalofferte waar alle producten en diensten in opgenomen zijn. 

3. Productie

Wij gaan van start met de productie van alle gevraagde producten. We maken de zeilen volledig op maat in onze eigen fabriek. Vervolgens bezorgen we u een tijdsinschatting voor de uitvoering van de werken.

5. Levering en/of plaatsing

U kan de besteling zelf ophalen, of ze laten leveren op locatie. Op vraag komt ons monteursteam het met zorg en toewijding plaatsen. 

6. Naservice

Achteraf nog problemen of vragen? Wij staan voor u klaar! Alle onderhouds- en herstellingswerken worden uitgevoerd door het vakkundig monteursteam van Vervaeke Montage*, onze exclusieve partner.

 

*Vervaeke Montage: DB Montage BVBA.

  • Projecten

    Op voorhand twijfelden we of het de investering waard zou zijn, achteraf gezien was het een van onze beste investeringen. De vogels blijven gewoon weg, omdat ze weten dat ze niet meer binnen geraken. Bovendien is de geurhinder sterk verminderd, een voordeel dat we er onverwachts bovenop krijgen!
  • Projecten

    Het stof en de roetdeeltjes die vrijkomen bij het laadproces belanden niet meer op de producten. Toch kan er vlot met heftrucks tussen beide ruimtes genavigeerd worden om de producten te transporteren.
  • Projecten

    Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien beschermen we zo ook ons afval tegen felle regeninslag, wat ons verwerkingsproces ten goede komt!

Interesse of een vraag over onze producten?