kwaliteit

Al onze producten maken we op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we de kwaliteit ervan ten alle tijde opvolgen en garanderen. Bovendien maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen.

Service

We werken enkel samen met erkende dealers, allen experts in hun vak, zodat u kunt vertrouwen op een vakkundige advisering en plaatsing van uw systeem.  Achteraf kunt u rekenen op een jarenlange opvolging.

Ervaring

We combineren meer dan 29 jaar ervaring met innovatief en creatief denken.Dit maakt dat we schermen op maat leveren die de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.
 

home

Projecten

Bekijk projecten
Wind
Bekijk projecten
Regen
Bekijk projecten
Stof
Bekijk projecten
Vogels
Bekijk projecten
Temperatuurfluctuaties
  • Projecten

    Op voorhand twijfelden we of het de investering waard zou zijn, achteraf gezien was het een van onze beste investeringen. De vogels blijven gewoon weg, omdat ze weten dat ze niet meer binnen geraken. Bovendien is de geurhinder sterk verminderd, een voordeel dat we er onverwachts bovenop krijgen!
  • Projecten

    Dankzij de Maxipoort kunnen we de grote frontale opening van onze loods helemaal afsluiten. Daardoor voorkomen we dat de wind te veel in het afval slaat. Het zwaar verkeer kan probleemloos door de poort rijden, wat voor ons een belangrijke vereiste was. Bovendien is de poort een echte eyecatcher.

Interesse of een vraag over onze producten?

Onze fabriek

Onze producten maken we volledig op maat in onze eigen fabriek, het hart van ons bedrijf. Hoogtechnologische lasmachines in combinatie met handwerk leveren kwaliteitsvolle producten op maat.

Benieuwd naar onze fabriek?

Neem een kijkje!