kwaliteit

Al onze producten maken we op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we de kwaliteit ervan ten alle tijde opvolgen en garanderen. Bovendien maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen.

Service

We werken enkel samen met erkende partners, allen experts in hun vak, zodat u kunt vertrouwen op een vakkundige advisering en plaatsing van uw systeem.  Achteraf kunt u rekenen op een jarenlange opvolging.

Ervaring

We combineren meer dan 29 jaar ervaring met innovatief en creatief denken.Dit maakt dat we schermen op maat leveren die de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.
 

home

Projecten

Bekijk projecten
Wind
Bekijk projecten
Regen
Bekijk projecten
Stof
Bekijk projecten
Vogels
Bekijk projecten
Temperatuurfluctuaties
 • Projecten

  De opslagruimte wordt beschermd tegen regen, wind en stof, én blijft ook vlot toegankelijk voor heftrucks.
 • Projecten

  Met de Maxipoort wordt de grote frontale opening van de loods helemaal afgesloten. Het zwaar verkeer kan probleemloos door de poort rijden, wat een belangrijke vereiste was.
 • Projecten

  Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien wordt het afval beschermd tegen felle regeninslag, wat het verwerkingsproces ten goede komt!
 • Projecten

  Het stof en de roetdeeltjes die vrijkomen bij het laadproces belanden niet meer op de producten. Toch kan er vlot met heftrucks tussen beide ruimtes genavigeerd worden om de producten te transporteren.

Interesse of een vraag over onze producten?

Onze fabriek

Onze producten maken we volledig op maat in onze eigen fabriek, het hart van ons bedrijf. Hoogtechnologische lasmachines in combinatie met handwerk leveren kwaliteitsvolle producten op maat.

Benieuwd naar onze fabriek?

Neem een kijkje!