Visie

Kwaliteit

We streven ernaar kwaliteitsvolle zeilen te produceren die vlot te onderhouden en te monteren zijn. Doordat we al onze producten op maat maken in onze eigen fabriek, kunnen we de kwaliteit ervan ten alle tijde garanderen. Bovendien maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen! 

Service

Een goede service voor, tijdens en na de verkoop vinden we erg belangrijk. Dat begint met een duidelijke en transparante offerte. Verder houden we op de hoogte over de status van uw bestelling. Eens het product gefabriceerd is en het de fabriek verlaat, komt ons vakkundig monteursteam het met zorg en toewijding plaatsen. Heb je nadien nog problemen of vragen? Wij staan voor u klaar! 

Ervaring

We combineren meer dan 27 jaar ervaring met innovatief en creatief denken. Dit maakt dat we schermen op maat leveren die de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.

 

  • Projecten

    Het stof en de roetdeeltjes die vrijkomen bij het laadproces belanden niet meer op de producten. Toch kan er vlot met heftrucks tussen beide ruimtes genavigeerd worden om de producten te transporteren.
  • Projecten

    Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien wordt het afval beschermd tegen felle regeninslag, wat het verwerkingsproces ten goede komt!
  • Projecten

    Het stof afkomstig van de recyclagesite wordt door de vaste zeilen tegengehouden, waardoor de omgeving minder hinder ondervindt.

Interesse of een vraag over onze producten?