Visie

Kwaliteit

We streven ernaar kwaliteitsvolle zeilen te produceren die vlot te onderhouden en te monteren zijn. Doordat we al onze producten op maat maken in onze eigen fabriek, kunnen we de kwaliteit ervan ten alle tijde garanderen. Bovendien maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen! 

Service

Een goede service voor, tijdens en na de verkoop vinden we erg belangrijk. Dat begint met een duidelijke en transparante offerte. Verder houden we op de hoogte over de status van uw bestelling. Eens het product gefabriceerd is en het de fabriek verlaat, komt ons vakkundig monteursteam het met zorg en toewijding plaatsen. Heb je nadien nog problemen of vragen? Wij staan voor u klaar! 

Ervaring

We combineren meer dan 27 jaar ervaring met innovatief en creatief denken. Dit maakt dat we schermen op maat leveren die de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.

 

 • Los-en laadzone

  Projecten

  Het stof dat vrijkomt bij het laden van de vrachtwagens zorgt niet langer voor overlast.
 • Projecten

  Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien wordt het afval beschermd tegen felle regeninslag, wat het verwerkingsproces ten goede komt!
 • Projecten

  De opslagruimte wordt beschermd tegen regen, wind en stof, én blijft ook vlot toegankelijk voor heftrucks.
 • Projecten

  De recyclagesite werd afgesloten met vaste windzeilen. Hierdoor waait het afval niet meer weg, en is het beschermd tegen regen.
 • Projecten

  De ruimte waar het groenteafval terecht komt, hebben we volledig afgesloten met vaste zeilen, waardoor er geen overlast meer is van vogels.

Interesse of een vraag over onze producten?