Wat doen we?

Heeft uw bedrijf te kampen met stof, wind, regen, vogels of temperatuurschommelingen? Bij Vervaeke bent u aan het juiste adres voor een oplossing op maat. We zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van schermen en poorten op maat die deze storende invloeden weren. Onze producten zijn zeer divers inzetbaar en kunnen daardoor bij tal van uiteenlopende projectsituaties een verbetering bieden.

Samen met u bekijken we graag hoe onze producten voor u een meerwaarde kunnen betekenen.  Lees meer over hoe we te werk gaan.

Geïnspireerd vanuit de landbouw

Bij het oprichten in 1990 richtte Vervaeke zich aanvankelijk enkel op de landbouwmarkt. De core business: stalgebouwen voorzien van regelbare of vaste windzeilen op maat, waardoor de dieren op een natuurlijke wijze verse luchttoevoer krijgen. Ook vandaag blijft dit een belangrijk aandeel binnen ons klantenbestand.

Doorheen de jaren vonden steeds meer industriële bedrijven hun weg naar Vervaeke, op zoek naar een oplossing op maat voor hun project: van het afsluiten van fabrieksgebouwen tot het plaatsen van windschermen aan skischansen. Inmiddels was de uitbreiding naar de industriële markt voor Vervaeke een logische stap.

Meer dan 150 dealers wereldwijd

Onze producten worden wereldwijd verkocht door middel van ons team van dealers. 

 • Projecten

  Het stof en de roetdeeltjes die vrijkomen bij het laadproces belanden niet meer op de producten. Toch kan er vlot met heftrucks tussen beide ruimtes genavigeerd worden om de producten te transporteren.
 • Los-en laadzone

  Projecten

  Het stof dat vrijkomt bij het laden van de vrachtwagens zorgt niet langer voor overlast.
 • Projecten

  Het materiaal in het magazijn wordt beschermd tegen regen en wind.
 • Projecten

  De recyclagesite werd afgesloten met vaste windzeilen. Hierdoor waait het afval niet meer weg, en is het beschermd tegen regen.
 • Projecten

  Met de Maxipoort wordt de grote frontale opening van de loods helemaal afgesloten. Het zwaar verkeer kan probleemloos door de poort rijden, wat een belangrijke vereiste was.

Interesse of een vraag over onze producten?