Wat doen we?

Heeft uw bedrijf te kampen met stof, wind, regen, vogels of temperatuurschommelingen? Bij Vervaeke bent u aan het juiste adres voor een oplossing op maat. We zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van schermen en poorten op maat die deze storende invloeden weren. Onze producten zijn zeer divers inzetbaar en kunnen daardoor bij tal van uiteenlopende projectsituaties een verbetering bieden.

Samen met u bekijken we graag hoe onze producten voor u een meerwaarde kunnen betekenen.  Lees meer over hoe we te werk gaan.

Geïnspireerd vanuit de landbouw

Bij het oprichten in 1990 richtte Vervaeke zich aanvankelijk enkel op de landbouwmarkt. De core business: stalgebouwen voorzien van regelbare of vaste windzeilen op maat, waardoor de dieren op een natuurlijke wijze verse luchttoevoer krijgen. Ook vandaag blijft dit een belangrijk aandeel binnen ons klantenbestand.

Doorheen de jaren vonden steeds meer industriële bedrijven hun weg naar Vervaeke, op zoek naar een oplossing op maat voor hun project: van het afsluiten van fabrieksgebouwen tot het plaatsen van windschermen aan skischansen. Inmiddels was de uitbreiding naar de industriële markt voor Vervaeke een logische stap.

Meer dan 150 dealers wereldwijd

Onze producten worden wereldwijd verkocht door middel van ons team van dealers. 

  • Projecten

    Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien beschermen we zo ook ons afval tegen felle regeninslag, wat ons verwerkingsproces ten goede komt!
  • Projecten

    Dankzij de Maxipoort kunnen we de grote frontale opening van onze loods helemaal afsluiten. Daardoor voorkomen we dat de wind te veel in het afval slaat. Het zwaar verkeer kan probleemloos door de poort rijden, wat voor ons een belangrijke vereiste was. Bovendien is de poort een echte eyecatcher.
  • Projecten

    Op voorhand twijfelden we of het de investering waard zou zijn, achteraf gezien was het een van onze beste investeringen. De vogels blijven gewoon weg, omdat ze weten dat ze niet meer binnen geraken. Bovendien is de geurhinder sterk verminderd, een voordeel dat we er onverwachts bovenop krijgen!

Interesse of een vraag over onze producten?