Producent van potgrond en houtpellets

Zowel voor de gezondheid van onze werknemers als voor onze gestockeerde producten is het stofgordijn een grote meerwaarde!

Probleem?

Bij het verwerken van de houtpellets komt er veel stof vrij. Het stof kwam op de gestockeerde producten terecht en was tevens een overlast voor de werknemers.

Oplossing

Er werd gekozen om een stofscherm te plaatsen tussen de meest stofrijke verwerkingsplaats en de stockageruimte, waar ook het personeel zich hoofdzakelijk bevindt. 

Specificaties

 • Via de ingewerkte deur kan men vlot navigeren tussen de 2 ruimtes
 • De transportband werd volledig op maat ingebouwd 

 

 

Vaste zeilen (stofscherm)

Aantal delen

3

Afmetingen

Totale lengte zijde: 25m      

Totale hoogte zijde: 12m

Doek

Windbreekfactor: 98%

Kleur: Grijs (GRY98)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Heeft u interesse in dit product?

Neem nu contact met ons op!

 • Projecten

  Dankzij de Maxipoort kunnen we de grote frontale opening van onze loods helemaal afsluiten. Daardoor voorkomen we dat de wind te veel in het afval slaat. Het zwaar verkeer kan probleemloos door de poort rijden, wat voor ons een belangrijke vereiste was. Bovendien is de poort een echte eyecatcher.
 • Projecten

  Op voorhand twijfelden we of het de investering waard zou zijn, achteraf gezien was het een van onze beste investeringen. De vogels blijven gewoon weg, omdat ze weten dat ze niet meer binnen geraken. Bovendien is de geurhinder sterk verminderd, een voordeel dat we er onverwachts bovenop krijgen!
 • Projecten

  Zowel voor de gezondheid van onze werknemers als voor onze gestockeerde producten is het stofgordijn een grote meerwaarde!

Interesse of een vraag over onze producten?